مجموعه: غذاهاي رژيمي مواد لازم :
كدو سبز متوسط |
۴ عدد |
نمك و فلفل |
كمي |
كره |
۲ قاشق غذاخوري |
پياز متوسط خرد شده |
يك عدد |
سير خرد شده |
يك عدد |
خرده نان خشك |
يك سوم پيمانه |
پنير مازارلاي رنده شده |
حدود ۲ پيمانه |
طرز تهيه : فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد. ظرف مناسب كمي گود را كمي چرب كنيد. انتهاي كدوي شسته شده را ببريد و طولي برش بزنيد داخل آن را با قاشق كمي خالي كنيد. داخل كدوي خالي شده كمي نمك و فلفل بريزيد و در ظرفي كه از قبل آماده كرده ايد قرار دهيد.
كره را در ماهيتابه گرم كنيد، پياز و سير را كمي تفت دهيد سپس خرده هاي كدو را كه خارج كرده بوديد، با پياز تفت دهيد تا كمي طلايي رنگ شود. نمك و فلفل را اضافه كنيد. در اين زمان خرده نان را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد و پخت را به مدت يك دقيقه ادامه دهيد. سپس از روي حرارت برداريد. مواد تفت خورده را بين كدوها تقسيم كنيد كمي پنير روي هر يك بريزيد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير كمي طلايي شود.
منبع : khorasannews.com
|